2017-02-04 09:17:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Tegye meg a kezdő lépést

Napi horoszkóp február 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars már a Kos jegyében áll. Ez mindenben erősíti önt, még azt is sikerül elintéznie, amihez eddig semmi kedve sem volt. Arra azért figyeljen, hogy ne hajtsa túl magát! A hétvégén szánjon időt az édes semmittevésre is.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Most onnan érheti támadás, ahonnan a legkevésbé várta. Gyűrje le a rossz érzéseit. Egy percig sem kétséges, hogy képes lesz jól dönteni. A párja ön mellett áll a családi konfliktusokban is.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bolygók jelzése szerint derűs, jókedvű napra számíthat. Ha családi születésnapot ünnepelnek, akkor vállalja magára a szervezést, vendéglátást. Remekül sikerül minden, és boldogan zsebelheti be a főztjéért a bókokat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most fogékonyabb a megfázásos betegségekre, és egyéb fertőzésekre. Kerülje a nagyobb fizikai erőfeszítést igénylő munkákat! A délutánt töltse olvasgatással, pihenéssel, mondja le a programjait.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Ikrek jegyében van, ez kedvez önnek. Merész változtatásokat vihet véghez, de bátornak kell lennie. A magánéleti ügyei kerülnek előtérbe, és szerelmi élete is kiteljesedik. Estére gondoskodjon változatos programokról és kellemes emberek társaságáról. A párját is avassa be a terveibe.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A csillagok igen melankolikus hangulatot jeleznek. Ne engedje, hogy ez a személyes ügyeire is kihasson. A fontos döntéseket bízza az önhöz legközelebb álló személyre. A barátai beszélgetések jobb kedvre hangolják!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy gond hosszú ideje nyomja a vállát, de mára kiderül, hogy nem olyan nagy a baj, mint képzelte. Megkönnyebbülten fellélegezhet. Ma sok örömét leli majd egy baráti találkozóban, este kapcsolódjon ki egy kicsit az ismerőseivel.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha van valaki, aki iránt különösen vonzódik, tegye meg ma a kezdő lépést. A Mars a Kos jegyében áll, így ez a románc igen viharosnak ígérkezik, de sok boldogságot is ad majd önnek. Az esti randevú jól sikerül majd!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nyugalmas napra számíthat. Kissé zárkózottabb a megszokottnál, de ez végül is hasznára válik. Kitűnő ötletek jutnak eszébe, amelyeket véghez is visz. Este el kellene mennie egy kicsit szórakozni a kedvesével. Jól fogják érezni magukat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy összejövetelen lehet, hogy páran önnek támadnak, önt hibáztatják valamiért. Küzdjön meg az igazáért! Ha felveszi az odadobott kesztyűt, végül meghitt beszélgetéssé szelídülhet a vita.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Jó híreket kap a barátaitól, és egy kis kikapcsolódásra is lehetősége adódik. Ha születésnapot ünnepel, akkor biztos lehet benne, hogy tökéletes meglepetésről gondoskodik a párja!

Halak: II. 19. - III. 20.
Rendkívül jó a problémamegoldó képessége, és ezért többen kikérik tanácsát. Segítsen, de ne erőltesse senkire a saját elképzelését. Lazítson, szórakozzon a hétvégén.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: